Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
25.11.2019.
17:49 > 17:49
Izgradnja "Pupinove palate" je reprezentativni primer trgovine uticajem i jasna sprega gradske vlasti i građevinske mafije, poručio je danas predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković.
  • Dr

    28.11.2019 00:41
    I nvestiocioni urbanisti - odn. mafijaši su grad pretvorili u svinjac.
    Bez ikakvog plana se gradi. A infrastruktura to ne može da istrpi.
    Napraviše ruglo od mog grada.
    Sramotno.
  • Zasto

    27.11.2019 10:53
    Tako
    Ova zgrada je toliko ruglo, i sramota za grad. Ne cudi me da i u poslovnom smislu postoje osnovane sumnje. Ne mogu da verujem i dalje da smo mi kao gradjani dopistili ovo da se desi.
  • Aleksa

    27.11.2019 10:44
    Urbicidi, pesticidi...
    Nikad nije bilo dobro .....

    SNP izgradjen u starom centru, a trebao biti pored Spensa ....

    Pariski magazin, Lupus ,
    nova detelinara , onaj jad jadova od naselja, nigde drveta, nigde trotoara cestitog,
    samo parking, shoping i zgrade - mozda i najgore ubistvo u Novim Sadu

    Bul. Evrope i Patrijarha Pavla jos ajde de, moze da se prodje i peske i kolima ....

    Svuda zgrade , svuda stanovnistvo ..... a domovi zdravlja i gradske sluzbe - salteri , ostali istih kapaciteta ,

    pesacke zone pretvorene u kafićke zone - ne možeš proći peške kroz Zmaj Jovinu,
    svuda naplata parkinga .....

    Prihodi nikad veći u gradu, a ulaganja u infrastrukturu i ono što čini grad - nikad manji

    Kružni tokovi kao pojam urbanizacije - dalje nema , ništa bolje ne postoji u svetu ...
    reklamirajmo se kao da smo ih mi izmislili.

    Nikad nije bilo bolje, a ni gore .....

    Uvek je vladala sila ....



  • Mihajlo

    27.11.2019 08:48
    Zašto Novaković!?
    Sve su ove prozivke za trgovinu uticajem potpuno na mestu, prilično sam siguran da stvari nisu čiste. Ako postoji sumnja na tako nešto, na tužilaštvu je da to proveri, ako bi uopšte da rade svoj posao.

    Ono što je potpuno nejasno i glupavo u ovom slučaju je to što se kompromitovani Borislav Novaković trpa da gura ovaj slučaj. Učesnik afere "Bodrum" i ko zna čega sve ne, sa puterom na glavi, sada izigrava borca za pravdu. Pravi autogol, umesto da se u prvi plan isturi neka nova osoba koja nema repove iza sebe.
  • Komifo

    27.11.2019 01:25
    E@Pistadzija

    Dodik je kao prvo Bosanac. Dokle god puštate takve da nadrisrbuju, biće vam ovako.
  • Apotekar

    26.11.2019 21:41
    Pitanje za grafonacelnika
    Ko je dozvolio da se apoteka Bulevar razrusi? Da se cupa cisto drvo, unisti sve sto je bilo u toj apoteci? Ko je za takvo nedelo uzeo lovu? Pitam...
  • Lala

    26.11.2019 20:22
    Skandalozno, napraviti ovako nesto u centru grada . Za to, treba da odgovara onaj ko je to dozvolio. Sto se tice g- dina Novakovica, i on bi to isto uradio. Krivo mu sto nije on na mestu Vucevica i kompanije. Svi ste vi gospodo isti.
  • N.Sad

    26.11.2019 19:19
    Nikolina@ Novaković je osuđen na 3,5 godine i vi mu verujete 90% a da je osuđen na 10 godina imao bi vaše poverenje 100%.Zaboravljate da je oslobođen za neke stvari za koje bi u normalnim državama dobio barem 5 godina i pride da novac vrati. Da vam nisu najbolji drugari ,,slobodno vreme" provodili u S. Mitrovici i sl.?
  • Moris

    26.11.2019 16:11
    Komunalcu
    Nije on hrabar nego spašava svoje d..e.
  • Limanac

    26.11.2019 16:09
    Jeste zgrada je lepa, ali ne za sam centar grada, isto kao ni Pariski magazin.
    To bi neko trebao debelo da odgovara za rusenje i unistavanje starog jezgra grada. Nigde u svetu se ne ruse stare zgrade koje imaju istorijsku vrednost, fasade se obnavljaju, radi se restauracija takvih objekata, a ne rusenje do temelja i zidanje zgradurine argitektonskog resenja za 21 vek.
    Super i to nam treba i prelepo je, ali ne u centru grada!
    NIGDE u svetu ni u regionu ovo nije dozvoljeno, mozes da obnovis, restauriras i sredis staru zgradu, sa obnovis krov, fasadu..ali da uradis ovako nesto...milone da platis neces dobiti dozvolu za ovakvo zlodelo!
  • Nikola

    26.11.2019 11:13
    Zdrav razum
    Gradonačelniče, Beograd ima garažu sa 6 nivoa ispod zemlje i to odmah pored skupštine. Sitna laž je kao zrno. Zrno po zrno pogača. Ok Novaković nije baš reproezentativan primer uzbunjivača, ali opet i jeste. On je to isto radio pa dobro zna kako se formira zarada. Ipak za ovu oblast u NS najbolje konsultovati gospodina Mirovića - u njegovo vreme u ZIG ovo je postao modus operandi. Sve u svemu objekat Pupinove palate je urbanistički gledao sra....e. Preglomazan, vizuelno siromašan i umesto da otvori trg on je uradio kontra. Možda da se pohapse svi urbanisti Novog Sada od 1995 godine pa polako. A Intesa Banka pokazala kako se to radi - objekat je ulepšan i modernizovan - pravi dobar primer kako može lepo.
  • Nisam uzbunjivač

    26.11.2019 09:52
    Kavkve veze ima da li postoji uzbunjivač ili ne? Bora je u pravu
  • Jelena

    26.11.2019 08:15
    ?
    ruše se prelepe građevine a štiti se trula Podbara, ko vodi turiste na Podbaru? Svi idu i razgledaju centar grada a i to nećemo uskoro pokazivati ako nastavimo sa nakazama poput najnovije gradnje.
  • Milan NS

    26.11.2019 08:11
    Gradonačelnik
    Vučević se hvali isto kao i njegov predsednik.
    "On je sredio da svako neobezbeđeno parking mesto bude naplaćeno 2 miliona dinara".
    Prvo: to je selektivno.
    Drugo: šta ja imam od toga osim manjak parking mesta u Novom Sadu?
    Ako neke pare i završe u budžetu, gradska vlast ih brže-bolje isprazni raznoraznim "projektima od značaja za grad". To je bio slučaj i sa prethodnom i onom tamo vlašću, samo ovi sada su najbahatiji i najbezobzirniji
  • Pistadzija

    26.11.2019 08:11
    Galens
    @dijasporac
    Tko?
    Onaj koji ne zivi u srbiji i nije rodjen u srbiji a jeste srbin i preziva se Dodik
  • bandzi

    26.11.2019 07:32
    Ovaj sto je uveo od vrata do vrata pa je svaki radnik na moras isao da sektasi za DS,daleko vam bilo isti ste kao i ove jagnjece brigade i POKS,3D,LSV.....
  • Limanac

    26.11.2019 07:26
    @Nebojša sns(srs)
    ”....a sta cemo sa Limanom 3 gde su se folirali da pravi holandski princ i opet umetnute zgrade po parkinzima i parkovima....”

    E, za ovo si 100% u krivu. Ako misliš na zgradu gde je Idea i Limanski (geto) park, to su aminovali tvoji, vaša Maja&Co.
  • ipak necu napolje...

    26.11.2019 04:07
    rece g....
    Marica
    25.11.2019 • 19:08
    Vise ne moram
    Da idem po drugim gradovima Evrope i ceznem za arhitekturom. NS je sve lepsi i lepsi. Promene primetne, a moja deca ce rasti ovde, ipak necu napolje.

    E Marice---
    Aj ne se.i!!!
  • Vojvosadjan

    26.11.2019 02:18
    @marica
    A do sada si išla i "čeznula" za arhitekturom jel? Kad bih te pitao da mi navedeš jedan arhitektonski stil u 20. veku apsolutno sam siguran da ne bi znala/znao.. Ajde botino sledeći put sroči nešto originalnije, ne budi tako jadna.
  • lecce

    26.11.2019 00:20
    @Novosadjanin1748
    Botovi koje pominjes ce u trenutku pada aktuelnog rezima uveliko raditi kod pobednika. Niti je ova sadasnja opcija njima prva, niti poslednja. Prelet je cudo.
  • dijasporac

    25.11.2019 23:34
    @Neoplanta
    A ko ili tko je pravi vlasnik Galensa? *

    * - ja kao covek sa jeftinijom kartom stvarno nisam upucen ko ili tko je vlasnik Galensa pa molim sveznajucu carsiju da me obavesti, ko zna kakav balvan u celoj toj sumi ne vidim
  • ××

    25.11.2019 23:31
    Eto i Bora zamalo zaboravljeni Novaković ima botove , danas svaka šuša ima botove.Bora Drljača
  • lako cemo

    25.11.2019 23:20
    za spratnost
    Bolje da je rekao ko su pravi vlasnici Galensa
  • Ns

    25.11.2019 22:49
    @Liman
    Ti si verovatno.u Parizu rodjen. Sto vredjas coveka? Ukusi su razliciti
  • Nikolina

    25.11.2019 22:33
    Gledam ove komentare i ne znam šta pre da pomislim. Od botova sa obe strane ne može se ni kreirati mišljenje o stavu Novosađana po ovom pitanju.
    Ja samo znam da je ovo o čemu priča Borislav Novaković itekako problem. I ne samo ovde, zađite malo po rubovima grada i vidite kakve zgrade niču i ko ih gradi. Ovde se bre ne zna ko je Galens, ko stoji iza firme. Jasno je majmunčetu da neko Vucevića mora drzati na poziciji, a on je izabrao da to budu investitori. Šta god ko mislio o Borislavu Novakoviću (kojem i sama zameram milion stvari) on je napravio političku procenu da je ovo tema kojom moze debelo da diskredituje Vučevića i očigledno mu uspeva. Naprosto nema političara u gradu koji je počeo da naglas govori ono o čemu svi cavrljaju po ćoškovima. On je to uradio i ja mu skidam kapu za smelost. Još jedna stvar, ovi es en esovci kad počnu da se brane meni ih nekako žao. Vidi se da lažu brate
  • Neoplanta

    25.11.2019 22:13
    Sad, jos kad se doda ko je pravi vlasnik Galensa...! Eeeee...!
  • Miloš

    25.11.2019 21:24
    Sve je više uzbunjivača, odlično!
  • Nebojša

    25.11.2019 21:01
    Grbavica
    Koliko je meni loznato za vreme Bore Novakovica je napravljeno najvece ruglo grada bez parkinga Grbavica. A sta cemo sa zgradom na bulevaru Evrope od brdo spratova iako nije tako bilo predvidjeno urbanistickim planom. A sta crmo sa Novom Detelinarom a sta sa zgradama u bulevaru Jovana Ducica umetnutim u pakove i parking mesta, a sta cemo sa Limanom 3 gde su se folirali da pravi holandski princ i opet umetnute zgrade po parkinzima i parkovima.
    Daj Boro ohladi i pogledaj sesta si uradio.
    A sta cemo sa time da je DS ukrala cele dve trake bulevara Evrope jer je ceo bulevar trebao biti u profilu autoputa a onda ste napravili nastavak sa po samo 2 trake umesto po 3 u oba smera.
    Zato je DS i ugasio svoje u Novom Sadu. A o ostalim nedelima DS da ne govorim a ni o Borinom glasanju iz Soluna.
    Kada si radio mnogo gore onda sedi o cuti a da kritikuje moze neko ko nema takvog putera po glavi.
    Inaceta taj prostor si bio dao firmi GARDI poznatoj po Heterlendu, po neplacanju gradjevinskih dozvola i komunalnog opremanja kao i prostor gde setreba praviti zgrada Krivicnog suda. Toliko si Boro cist.
  • /

    25.11.2019 20:41
    /
    jak je taj seraton koji organizuje svatove, cecine koncerte i ima tendu. jos mu fali da vrti jagnje na ulici
  • Komšija

    25.11.2019 20:33
    Postoje razne priče ali činjenice su vidljive, fasada je urađena drugačije nego što je bila predviđena projektom i to naročito onaj deo stare zgrade na uglu gde je cela strana zgrade nestala, rampa i stepenište su na javnoj površini i zauzimaju trotoar, a ulaz u garažu ima prednost u odnosu na trotoar koji je tu bio godinama. To je samo sa spolja a šta se sve krije iza fasade to možemo samo pretpostaviti, da ne pominjemo spomenike i ostalo...
  • Tijana

    25.11.2019 20:28
    Nismo braća al' kese su nam sestre
  • Jelka

    25.11.2019 20:27
    blizanci
    Bože mili, isti su...
    Ne razlikujem koji je koji
  • dijasporac

    25.11.2019 20:23
    Od 2000-tih Novi Sad je izlozen silovanju gradjevinske mafije i gradskih vlasti. Ono sto su generacije pre njih sagradile, uoblicile i urbanizovale u skladu sa nekim normama gradske vlasti i njihovi investitori (gradjevinska mafija) su porusili, devastirali i deurbanizovali. Danas imate grad koji ima sve manje duse, grad u kom se unistava sve ono sto mu je bila karakteristika, grad koji ce sve vise pod maskom napretla i modernizacije liciti recimo na Novi Beograd ili Vracar...

    Eh, da, u pravu su i jedan i drugi tuzitelj onoga prvoga, nisu gradjevinskoj mafiji gardski oci izlazili u susret zbog lepih zelenih ociju.
  • Senke nad Balkanom

    25.11.2019 20:14
    Tolika bahatost vladajucih idiota nije zapamcena u novijoj istoriji, kako bi rekao njihov poglavica. Samo daj mi, daj mi, daj mi.....dokle bre vise ?!?!?! Kad vam je dosta kradje, kad vam je dosta punjenja masnih dzepova ? Ni jedna vlast do ove nije imala toliko afera, svakim novim danom dolazi neka nova glupost i malverzacija. Mnogo ste napatili i ucenili ovaj narod, nadam se da kad vam se bude sudilo necete svi moci pobeci.
  • NS

    25.11.2019 20:00
    Realno
    Ova zgrada bar izgleda lepo. Koliko su žuti uzeli kad je pravljen hotel Zatvor, ono ruglo na još boljoj lokaciji?
  • BATMAN

    25.11.2019 19:53
    Kako da ne
    To stepenište je samo privremeno uklonjeno,da se zamaskira prava slika. Zbog nečije greške našlo se na javnoj površini i sve ovo što je niklo umesto tog stepeništa izgradila je Uprava za građevinsko zemljište i investicije jer se radi o javnoj povrsini,navodno o trosku Galensa. Kako god,ta ista uprava ne uređuje zemljište oko legalnih objekata "običnih invrstitora",koji su to uređenje uredno platili,a ovima uredi odmah i još pravi stepeniste. Sramota i kriminal.
  • pezos

    25.11.2019 19:45
    Napad kao odbrana,bez argumenata u stilu SNS!
  • pera

    25.11.2019 19:41
    A Promenada? Da li ima dozvolu?
  • 1od5miliona

    25.11.2019 19:41
    Vučeviću, moli Boga da te takav advokat bude branio na sudu, kao što ti sada braniš mafiju. Možda budeš dobio 40 godina, umesto doživotne ;)
  • Sovilj

    25.11.2019 19:37
    Galensu Novi Sad pravi infrastrukturu o trošku svih građana, a onda on (a svi znamo ko stoji iza Galensa, nemoj da se lažemo više) samo pravi zgrade i uzima keš. Tako bi i moja baba bila uspešan preduzetnik.
    Ovu mafiju koja je preuzela državu treba ŠTO HITNIJE uskladištiti u nekakav zatvor, inače ćemo svi osim njih načisto propasti ili se iseliti iz države.
    Bori svaka čast na upornosti da se ovakve stvari isteraju na čistac. Ovo je samo vrh ledenog brega.
    Zobenica, Vučićev zet, se javio da brani Galens, kao da smo mi svi ludi, a on jedino pametan.
  • Pera Kojot

    25.11.2019 19:30
    Super Genije
    Najreprezentativniji primer trgovine uticajem i jasne sprege gradske vlasti i građevinske mafije je upravo Bora, dok je bio u poziciji da se time bavi. Presuda je sve rekla i džabe se koprca ko riba na suvom, optužujući druge.
  • Deni

    25.11.2019 19:26
    NS
    I da ne zaboravimo : #Krušik
  • J.L.

    25.11.2019 19:26
    @Komunalac opozicija
    Jako je hrabar kad treba da zaštiti samog sebe. Maše tim papirima kao da mu je poslednje. Bulevar Evrope je njegovo i lice i naličje, a koliko toga ima još, tek će da se preispita. Zato se i okomio na Vučevića, jer misli da svi rade kako je on radio dok je bio na čelu grada i ZIG-a. Niko nije ni lud ni blesav da u to poveruje Bori Novakoviću.
  • Novosadjanin1748

    25.11.2019 19:22
    Gotov je
    Botovi jel se zapitate sta ce biti sa vama kada ovi padnu sa vlasti, oni ce pokusati da pobegnu, a vi ostajete ovde i sledi odgovornost za sva vasa sramna podrzavanja diktature :)
  • Deni

    25.11.2019 19:17
    NS
    Ta zgrada je ruglo Novog Sada
  • Gox

    25.11.2019 19:17
    Koliko si ti para dobio Solunac za sve ove javne nastupe???
  • Jakov

    25.11.2019 19:16
    Ozbiljne optužbe. Vucevic se brani napadima,nista nije konkretno rekao. Tuzno je u sta se nas grad pretvara.
    Bravo Novakovicu.
  • Sanja

    25.11.2019 19:16
    Nema lepse
    Ne mogu ponavljaci zaposleni preko veze ništa lepše da smisle, ovo je najviši domet u estetici ove vlasti
  • Inspektor Višekruna

    25.11.2019 19:15
    Ha ha ha!
    Eh da si se uvek tako zalagao protiv građevinske mafije, Grbavica i Nova Detelinara i NS uopšte bi bili puno lepše mesto za život!
  • Dragan C.

    25.11.2019 19:15
    Dobra fora Novakovicu...Kao najteze je dokazati trgovinu uticajem,ali ti uredno mases papirima i upires prstom.Skreces paznju sa sebe i svojih dela koja su isla samo u tvoju korist.Moram da priznam,smeta mi sto mislis da je narod toliko glup.
  • Kasper

    25.11.2019 19:13
    Zgrada izgleda stvarno svetski , tu nema sta ,ulepsala je grad.
  • Goca

    25.11.2019 19:12
    Hm
    Vučević može da se koprca još malo i gotovo.Jasno je da ne sme ništa da kaže protiv Galensa tj. Dodika, jer je Vučićev poslovni partner.A i Bocaru mora pustiti da radi šta hoće, nekako se mora finansirati neprekidna naprednjačka kampanja
  • Mile

    25.11.2019 19:11
    Kako kažeš?
    Niko nijednog momenta nije rekao da dokumenta nisu dostupna, a to je samo jedan od vaših spinova. Ovde se radi o nečemu što ceo grad zna, zato se ne pravite navini, gradonačelniče.
  • Bole

    25.11.2019 19:09
    Moram da naglasim da su promene neizbezne.Da su ostali planovi iz doba Novakovica,danas bi Novi Sad bio otuzan i unisten.Moralo se graditi,obnavljati,stvarati...A samim tim se,sasvim normalno,prave i odredjene izmene.Ako je Pupinova palata primer izmena,onda je jasno da se izmene prave u skladu sa potrebama grada i gradjana,a nikako na njihovu stetu!
  • Marica

    25.11.2019 19:08
    Vise ne moram
    Da idem po drugim gradovima Evrope i ceznem za arhitekturom. NS je sve lepsi i lepsi. Promene primetne, a moja deca ce rasti ovde, ipak necu napolje.
  • Novosadjanin

    25.11.2019 19:04
    Boli njih uvo za sve. Svi oni se obogatili, resili buducnost i svojih kurajbera.
  • /

    25.11.2019 19:03
    /
    da gradonacelnice, ti pravis garaze ispod nivoa koje se naplacuju
  • Zoran

    25.11.2019 19:02
    Moja je osnovana sumnja Novakovicu da je vreme da te neko preispita i za ovo klevetanje jer smatram da si dobio velka sredstva da mases papirima i upires u postene ljude koji imaju rezultate!
  • Red Rabitt

    25.11.2019 19:01
    Boro sa te podsetim :
    Matijevic hotel sa rende fasadom
    Trzni centar Bate Kan Kana
    Trzni centar Lupus

    Cuti molim te.
    Nemoj.
    O gradnji nemoj.
    I Seraton se nadogradjivao.
    Visi ti robija oko toga.
  • Branislav

    25.11.2019 19:01
    Lepotica
    Da nam je što više ovakvih galantnih investitora koji imaju stila i koji grade garaže za svaki stan grad bi nam bio još lepši i uređeniji.A ko gubi iz dana u dan i ugled i glasačko telo, ima pravo da se ljuti.
  • Izzy

    25.11.2019 18:59
    Ha ha
    Milose Vucevicu ko ti upravlja gradom? Sloba Snajper? Bocara?Goranac? Ja za njih nisam cuo kad je Novakovic bio na vlast!
  • Lala

    25.11.2019 18:58
    ?
    A šta je sa "kraljevi parkom" u K. Marka ulici. Kolko je bilo prvobitno zgrada predviđeno i odobreno, a kolko je (duplo više) na kraju napravljeno. Što se o tom ćuti.
  • Srđan

    25.11.2019 18:57
    Najlepša zgrada u poslednjih više godina u Novom Sadu, svaka čast arhitekti, investitoru i podršci grada, nadamo se da će biti više ovako prepoznatljivih svetskih objekata u Srpskoj Atini
  • Bice da je onako

    25.11.2019 18:53
    kako je gradonacelnik izjavio...Bora se brani svim sredstvima i pravi lazne uzbune kako bi spremio teren za sebe.Samo je problem sto mi vec znamo kako je to izgledalo dok se on pitao.Sada je vreme da prvo odgovara za postupke koje je napravio.Sada mi pitamo,sta uradi Boro? Sta bi sa Bulevarom Evrope? Nas vodi do jednog dela grada,a tebe do punog bankovnog racuna!
  • Liman

    25.11.2019 18:53
    @ja
    Odakle si se ti skotrljao ako ti je to najlepša zgrada, nesreco..
  • Saša T.

    25.11.2019 18:47
    Borin "Radijator"
    Borislav Novaković je krivac za najteži urbicid u istoriji Novog Sada! U vreme njegove vladavine su gradnjom nakaznih zgradurina uništeni Podbara, Telep, Detelinara i Grbavica, a u centru grada je ostavio pravi "biser arhitekture" u vidu hotela "Centar" preko puta SNP-a koga su Novosađani sa posebnim prezirom nazvali "Radijator" jer samo na to i liči. Pupinova palata je uklopljena u postojeće okruženje koje je takvo kakvo jeste i posle dugo vremena se prilikom njene izgradnje vodilo računa o skladu i funkcionalnosti objekta. Ovom objektu još niko nije nadenuo naziv kakav su stekle Borine grdobe, jer Pupinova palata priliči centru Novog Sada sasvim.
  • Bogdan

    25.11.2019 18:39
    Novakovic se zaista sve teze nosi sa svojim postupcima.Od ovog postupka koji se vodi protiv njega i silne zelje da se izvuce,poceo je da paranoise i stvara dimnu zavesu kako bi se izvukao.Pomalo je postalo iritirajuce.Ako je vec toliko sposoban da uoci silne nedostatke (koje samo on vidi) kako nije bio sposoban da brine o gradu i isti unapredjuje dok je bio na vlasti,nego se brinuo samo za svoj dzep!?
  • milicica

    25.11.2019 18:25
    nisi ni ti bio bolji
    U tvoje vreme kad si bio onaj koji je vedrio i oblacio i davao dozvole ya gradnju moj investitor ni dan danas nije ishodovao upotrebnu dozvolu posle 10 godina a naknadno je dobio gradjevinsku dozvolu za nelegalno iygradjene delove i hvalio se kako para vrti gde burgija nece.Zato cuti i pokri se usima
  • Miška i Giška

    25.11.2019 18:21
    Nemojte gradonacelnice to da potezete. Ta vasa odluka tj skupstinska je suprotna zakonu o izgradnji i primenom iste krsite i zakon i urbanisticki plan. A proverite kakve su sankcije za to.
    Ovde je kljucna tema trgovina zemljistem pre nego sto se prenameni. Kako bas uvek galens dodje do tih lokacija. E u tom grmu lezi zec. Plus nek poreska malo proceslja sve to.
    Svi se bunili, zastitari dali, a novouzgradjena rampa je na javnoj povrsini. Mogla bi inspekcija da proveri stanje na terenu i trazi da se ukloni to stepeniste.
  • gradjanin

    25.11.2019 18:20
    Boli me uvo za politiku, stranke i strančarenje ali kao gradjanin ovog grada ne mogu a da ne iznesem svoje misljenje o " Pupinovoj palati". Dugo vremena sam, pod uticajem raznih priča i informacija koje su kolale gradom vezano za taj projekat, bio prilično skeptičan, i što da ne napišem, protiv gradnje tog objekta, medjutim danas kada je izgradjen, kada vidim kako izgleda, mogu samo da pohvalim arhitektu i investitora. Zaista zgrada prelepo izgleda, ambijentalno je jako lepo uklopljena u prostor.,
  • crazy bora

    25.11.2019 18:16
    Ovi solunci mi bas idu na zivce.
  • ja

    25.11.2019 18:09
    najlepsa zgrada
    ubedljivo najlepsa zgrada u NS..
  • Niko

    25.11.2019 18:09
    Boro,dosta vise ajd u istoriju
  • Pićuka

    25.11.2019 18:08
    Sada grad o našem trošku pravi parkinge Galensu i još nekima.
  • Komunalac

    25.11.2019 18:01
    opozicija
    Jedini hrabar covek u opoziciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna